Obljuba Domu Hmelina Izpolnjena

OBLJUBA VOZIČEK OLDI, DOMU HMELINA IZPOLNJENA

To so občutki sreči, ko držiš svojo obljubu.

Dom Hmelina je imel na testiranju naš voziček Oldi že leta 2019. Ne samo, da so bili že takrat tako stanovalci kot zaposleni in svojci nad njim izredno navdušeni, so nam bili pripravljeni podati njihove predloge o izboljšavi.

Seveda smo upoštevali vse njihove želje in predloge za izboljšavo vozička Oldi, da bi bil stanovalcem še bolj udoben in enostaven za uporabo.

Danes slabi 2 leti kasneje, smo kljub virusu COVID 19 (korona) držali obljubu in jim dostavili prvi serijski model “voziček Oldi”. Naj vam omenimo še, da je dom Hemlina Radlje ob Dravi, prvi Slovenski dom za ostarele, ki je svoje nepomične ljudi peljal v svoj prekrasen park kar v posteljah. Z našim vozičkom Oldi bojo stanovalce lahko ne samo popeljali na mesto v parku, temveč se bodo lahko sprehodili po celotnem parku, si šli ogledati mesto in dodali nepomični osebi tisto kar ji je bilo odvzeto in to je Svoboda.

Na tej točki, bi se iskreno radi zahvalili vsem v domu Hmelina. Še posebno zahvalo bi podali ga. Silvi Duler (direktorici doma Hmelina Radlje ob Dravi), da je tako nas, kot voziček Oldi sprejela z odprtimi rokami.

Verjamemo, da bodo taki dobri poslovni praksi sledili tudi ostali domovi v Sloveniji.

Povezava, do spletne strani Doma Hmelina: http://www.domhmelina.si/index.php?limitstart=3

Povezava do Aktivne Facebook skupine Voziček Oldi: https://www.facebook.com/groups/vozicekoldi

Povezava do Instagram profila voziček Oldi: https://www.instagram.com/oldieu/

Naslednji Prispevek

Play Video