Dom starejših Rakičan Murska Sobota prevzel 2 vozička Oldi


Mesec April se bo definitivno zapisal globoko v zgodovino v domu starejših Rakičan v Murski Soboti.

Temveč prišel je dan, ko je g. Zoran Hoblaj (direktor) doma starejših Rakičan naročil 2 vozička Oldi, saj želijo s tem dodati domu dodatno vrednost in povrniti osebam, ki so bile stalno v postelji izhod v naravo, vdihniti svež zrak, dodati potrebne D vitamine (sonce) in jih ponovno popeljati v družbo prijateljev in svojcev. Tako starejšim kot mlajšim oskrbovalcem njihove Občine.

V ekipi voziček Oldi se iskreno zahvaljujemo za nakup vozičkov, s tem ste pokazali svojo čutnost, ker spremembe je potrebno začeti delati danes ne šele čez 10 let.

G. Zoran, je spoznal veliko dodano vrednost vozička Oldi, ne samo za sam dom starejših temveč tudi za osebe v domu, za še večje zadovoljstvo sedanjega in prihodnjega življenja. 

Voziček Oldi nudi možnost osebam, ki so bile izključene iz družbe ponovno druženje in zabavo s prijatelji. Nekateri se niso videli med sabo več 5 kot let…

Uspešnost doma je odvisna od direktorja in direktorice, ki je human/a in s svojo dobro srčnostjo dokazuje ne samo z lepimi besedami, temveč tudi z dejanji, ki jih za dom naredi.

ps. Vesel sem, da sem vas spoznal g. Zoran Hoblaj in tako vse ostale ki sem jih že in jih spoznavam na novo. Skupaj širimo zavedanje humanosti in vključevanje v družbo.Ob enem pa delamo nekar kar nam dela vrednega imena:

človek, človeku prijatelj, tudi v najtežji dobi njegovega življenja.

Voziček Oldi, vam nudi večjo mobilnost in svobodo.

Prevzem vozička Oldi

Bodi svoboden, občuti naravo. Be free, feel the nature.www.imoldi.com

https://www.facebook.com/groups/1843798785642347